tiistai 27. marraskuuta 2012

Kuvia Talviaislahden koululta

Talviaislahden koulu ulkoapäin, henkilöistä ei  minulla ole aavistustakaan, ovat niin epäselviä. Muistikuvani koululta ovat olemattomat, luultavasti muistamiseni ovat myöhemmin kuulemiani. Kerran iskin pääni keittiössä tuliseen hellanluukkuun. Kalju kohta on edelleen päälaellani.



Tämän possun nimi oli Söpö. Kuulemma kerran juoksin sitä karkuun, sika perässä. Selvisin hengissä. Syöttämässä sisareni ja äitini. Ehkä minun jalkani ovella.


Tässä kuva koulusta pihan puolelta. Asuimme tässä päädyssä, vasemmalla olevasta ovesta sisään. Noin kymmenen vuotta sitten kävin sisällä, olimme sisaren ja tädin kanssa pysäköineet auton koulun (jo kauan sitten lopetetun) aidan vierelle ja naapuritalosta tuli mies, jolle selitimme keitä olimme. Hänellä oli avain, ja hän näytti meille sisätilat. Muistaakseni kyseessä oli metsästysseuran juhlatalo. Tällä hetkellä koulun omistaa eräs alkujaan paikallinen mies, terveiset vain, jos satut kohdalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUETTU MM. KORONAN ETIÄINEN

  Kävimme eilen Varkaudessa, mitään emme löytäneet kirpputoreilta ja Elävä Kauppa oli lopetettu. Kirjaston vaihtohyllystä otimme muutaman ki...