torstai 20. joulukuuta 2012

Luettua



133. Ivalo Santeri: PIETARI SÄRKILAHTI ****
452 s. Wsoy 1950 5.p
Uskonpuhdistus saapuu Suomeen, Luther vaikuttaa Saksassa, PS agitoi Suomessa ja kouluttaa uusia pappeja. Näistä yksi on nimeltään Mikael, joka on ottanut teininimekseen Agricola.  Argicola mainitaan kirjan lopussa vain yhdessä lauseessa. Oma kirja.

134. Jokinen Seppo: HERVANTALAINEN **
331 s. Crime Time 2012
Maku on minulta mennyt näihin Koskis-juttuihin. Sujuvaa on teksti mutta juoni uskomaton. Lukisin mieluummin reiluista murhista. Kirjaston kirja.

135. Haarikko Harri: KIRJAT2012
WHH 172 2012
Wh Haarikon 20. lukupäiväkirja. Aina näitä suurella mielenkiinnolla luen, otanpa muistiinkin teoksia, joihin tulen henkilökohtaisesti palaamaan. Yksi virhe on korjattava: HH:n mukaan minun nettilukupäiväkirjani on laajalti saatavilla. Olisi mahdollisesti, mutta todellisuudessa HH:n 15 kpl jää minulle olemattomaksi haaveeksi. Ei näitä juuri kukaan lue, itselleni minäkin näitä kirjoitan. - Erittäin mainio lisä olivat lopun yhdeksän henkilön selvitykset elämänsä kolmesta tärkeimmästä kirjasta. Nämä valinnat paljastivat tekijöistään enemmän kuin kokoiltainen istuminen saunan terassilla olutta nauttien. Hienoa. Sain tämän HH:lta tänään postissa, heti se piti lukea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JUMISSA

Luettu: 43. Hakkarainen Milka: HIIDENJUMI §§½ 310 s. Myllylahti 2023 Kielellisesti verraton teos alkaa synkeän lupaavasti. Valitettav...