maanantai 28. marraskuuta 2016

Luettua

151. de Witt Patrick: SISTERSIN VELJEKSET ***
345 s. Siltala 2012 (Tero Valkonen) YK
Palkkamurhaajien tarina Villistä Lännestä 1800-luvulla. Letkeää kerrontaa, eikä ihmishengellä juuri arvoa ole. Äidin luokse veljekset lopuksi tappohommista palaavat. WHH-kirjakiertolainen, joka oli hautautunut kirjakasan alle. Lähtöisin HH:lta, tuli minulle BH:n kautta ja ensi kesänä jatkaa kulkuaan.


152. Pohjanmies Juhani: AVARUUSLAIVA *
149 s. Wsoy 1948 YV
Ehkä en tätä sarjan viimeistä teosta nuorena lukenutkaan. Mukaan on sekoitettu oikeaa tietoa ja vielä enemmän väärää. Jotkin muka moraaliset höpinät eivät tunnu asiallisilta, vaikka niitä esittääkin venuslainen vaari. Oma.


153 Lovell Jim & Kluger Jeffrey: APOLLO 13 ****
431 s. Book studio 1995 (Tarmo Haarala) AK
Kertomus kuulennosta, josta tuli susi. Lovell oli aluksen kapteeni, Kluger lie tehnyt kirjoitustyön. Kiintoisa kertomus, paitsi niiltä osin, kun viivytään lennolla olleiden kolmen miehen kotioloissa. Amerikkalaiset vaimot kauhuissaan halivat lapsiaan ja läheiset voivottelevat ovilla. Lentohan päättyi miehistön kohdalla onnellisesti, ja kyseessä oli poikkeuksellisen taitava pelastusoperaatio. Oma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUETTU MM. KORONAN ETIÄINEN

  Kävimme eilen Varkaudessa, mitään emme löytäneet kirpputoreilta ja Elävä Kauppa oli lopetettu. Kirjaston vaihtohyllystä otimme muutaman ki...